UNIFORME MILITARE CONTEMPORANE LA MUZEUL MILITAR

Share

Cu prilejul Zilei Armatei Naționale, Centrul de Cultură și Istorie Militară invită toți doritorii să viziteze Expoziția de uniforme militare din cadrul Muzeului miltar.
Vă așteptăm cu drag!

Expoziția poate fi vizitată în perioada 03 – 10 septembrie 2020, de luni până vineri, între orele 08.00-17.00 la adresa: Chișinău, Str.Tighina 47, Centrul de Cultură și Istorie Militară, Muzeul militar.

E TOAMNĂ IAR ÎN CALENDAR

Share

Expo_pictura_09.20

ROMANII AU TALENT

Share

ROMANII AU TALENTEchipa emisiunii "ROMÂNII AU TALENT" anunță începerea pregătirilor celui de-al 11-lea sezon al show-ului. Și își dorește să cunoască și să le ofere șansa de a apărea pe cea mai importantă scenă din țară a oamenilor talentați, indiferent de vârstă (cântăreți, dansatori, acrobați, actori, magicieni, instrumentiști, sculptori, pictori).

Persoanele interesate se pot adresa la CCIM – Valentin Balan sau contacta organizatorii în cel mai scurt timp la nr de telefon: +40 751 120 623, Victoria Gurin (persoană responsabilă).

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ȘI FOTOGRAFIE ,,CULORILE VERII”

Share

Culorile_VeriiCentrul de Cultură și Istorie Militară vă invită la vernisarea expoziției de pictură și fotografie cu genericul ,,Culorile Verii”. În cadrul expoziției sunt expuse lucrări în diferite tehnici cum ar fi: acuarelă, ulei pe pânză, guaș, aquaforte etc. și fotografie, a artiștilor plastici autohtoni: Gheorghe DIACONU, Valeriu JABINSCHI, Petru RAIU, Ion JABINSCHI, Iurie MATEI, Olga DIACONU, Oxana DIACINU-CATAN și Victor SACALIUC.    

Descoperă palitra verii într-un set de culori și clipe inedite! Vă așteptăm cu drag! 

Expoziția poate fi vizitată în perioada 01 – 31 iulie 2020, de luni până vineri, între orele 0800-1700   la adresa: Chișinău, Str.Tighina 47, Centrul de Cultură și Istorie Militară, Sala cu coloane.

MUZEUL MILITAR ÎȘI REDESCHIDE UȘILE

Share

Ziua_CopiilorCentrul de Cultură și Istorie Militară felicită toți copiii și părinții cu frumoasa sărbătoare - Ziua Internațională consacrată ocrotirii copiilor.

Totodată, Vă anunțăm că Muzeul militar își redeschide ușile tuturor doritorilor de a cunoaște istoria plaiului natal, începând cu 1 iunie 2020.

Pentru micuții, ce încă nu au pășit pragul Centrului de Cultură și Istorie Militară, anunțăm că adresa noastră este Chișinău, str. Tighina 47.

Vă reamintim că, Centrul de Cultură și Istorie Militară și-a asigurat personalul cu echipament necesar, iar la intrare este obligatorie verificarea temperaturii fiecărui vizitator și dezinfectarea mâinilor. Accesul se face cu purtarea obligatorie a măștilor de protecție.

Vă așteptăm cu drag.

Subcategories