ROMANII AU TALENT

Share

ROMANII AU TALENTEchipa emisiunii "ROMÂNII AU TALENT" anunță începerea pregătirilor celui de-al 11-lea sezon al show-ului. Și își dorește să cunoască și să le ofere șansa de a apărea pe cea mai importantă scenă din țară a oamenilor talentați, indiferent de vârstă (cântăreți, dansatori, acrobați, actori, magicieni, instrumentiști, sculptori, pictori).

Persoanele interesate se pot adresa la CCIM – Valentin Balan sau contacta organizatorii în cel mai scurt timp la nr de telefon: +40 751 120 623, Victoria Gurin (persoană responsabilă).

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ȘI FOTOGRAFIE ,,CULORILE VERII”

Share

Culorile_VeriiCentrul de Cultură și Istorie Militară vă invită la vernisarea expoziției de pictură și fotografie cu genericul ,,Culorile Verii”. În cadrul expoziției sunt expuse lucrări în diferite tehnici cum ar fi: acuarelă, ulei pe pânză, guaș, aquaforte etc. și fotografie, a artiștilor plastici autohtoni: Gheorghe DIACONU, Valeriu JABINSCHI, Petru RAIU, Ion JABINSCHI, Iurie MATEI, Olga DIACONU, Oxana DIACINU-CATAN și Victor SACALIUC.    

Descoperă palitra verii într-un set de culori și clipe inedite! Vă așteptăm cu drag! 

Expoziția poate fi vizitată în perioada 01 – 31 iulie 2020, de luni până vineri, între orele 0800-1700   la adresa: Chișinău, Str.Tighina 47, Centrul de Cultură și Istorie Militară, Sala cu coloane.

MUZEUL MILITAR ÎȘI REDESCHIDE UȘILE

Share

Ziua_CopiilorCentrul de Cultură și Istorie Militară felicită toți copiii și părinții cu frumoasa sărbătoare - Ziua Internațională consacrată ocrotirii copiilor.

Totodată, Vă anunțăm că Muzeul militar își redeschide ușile tuturor doritorilor de a cunoaște istoria plaiului natal, începând cu 1 iunie 2020.

Pentru micuții, ce încă nu au pășit pragul Centrului de Cultură și Istorie Militară, anunțăm că adresa noastră este Chișinău, str. Tighina 47.

Vă reamintim că, Centrul de Cultură și Istorie Militară și-a asigurat personalul cu echipament necesar, iar la intrare este obligatorie verificarea temperaturii fiecărui vizitator și dezinfectarea mâinilor. Accesul se face cu purtarea obligatorie a măștilor de protecție.

Vă așteptăm cu drag.

ÎNALTĂ APRECIERE A STATULUI ROMÂN ȘI MEDALIE ANIVERSARĂ „CENTENARUL MARII UNIRI” PENTRU CENTRUL DE CULTURĂ ȘI ISTORIE MILITARĂ

Share

Medalia_Aniversar_Centenarul_Marii_UniriÎn semn de apreciere pentru efortul depus în vederea păstrării identităţii naţionale şi a răspândirii valorilor culturale româneşti, pentru dăruirea cu care s-au implicat în organizarea de evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri, Centrul de Cultură și Istorie Militară pe lângă Ministerul Apărării al Republicii Moldova s-a distins cu Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri”.

Decretul de decorare a fost semnat de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis la  25 martie 2020, București.

EXPOZIȚIE DE AUTOR, VICTOR SACALIUC, ”DOR DE PRIMĂVARĂ”

Share

Victor_Sacaliuc

 

 

Expoziție de Autor, Victor Sacaliuc, ”Dor de Primăvară”

 

Inaugurarea Expoziției va avea loc la 6 martie 2020, începând cu ora 17:00, în Sala cu coloane a Centrului de Cultură și Istorie Militară, str.Tighina 47, Chișinău.

Subcategories