Chișinăul de altădată

Share

Expo_Chisinau_2020

Centrul de Cultură și Istorie Militară vă invită la vernisarea expoziției de fotografie și pictură dedicată Zilei municipiului Chișinău.

În cadrul expoziției ”Chișinăul de altădată” sunt expuse fotografii de epocă și pictură în diferite tehnici, reprezentând Capitala în diferite perioade ale istoriei sale.

Descoperă istoria municipiului Chișinău în cadrul Centrului de Cultură și Istorie Militară.

Vă așteptăm cu drag! 

 

Expoziția poate fi vizitată în perioada 14 – 31 octombrie 2020, între orele 0900-1800   la adresa: Chișinău, str.Tighina 47, Centrul de Cultură și Istorie Militară, Sala cu coloane. Intrarea liberă.

 

UNIFORME MILITARE CONTEMPORANE LA MUZEUL MILITAR

Share

Cu prilejul Zilei Armatei Naționale, Centrul de Cultură și Istorie Militară invită toți doritorii să viziteze Expoziția de uniforme militare din cadrul Muzeului miltar.
Vă așteptăm cu drag!

Expoziția poate fi vizitată în perioada 03 – 10 septembrie 2020, de luni până vineri, între orele 08.00-17.00 la adresa: Chișinău, Str.Tighina 47, Centrul de Cultură și Istorie Militară, Muzeul militar.

E TOAMNĂ IAR ÎN CALENDAR

Share

Expo_pictura_09.20

ROMANII AU TALENT

Share

ROMANII AU TALENTEchipa emisiunii "ROMÂNII AU TALENT" anunță începerea pregătirilor celui de-al 11-lea sezon al show-ului. Și își dorește să cunoască și să le ofere șansa de a apărea pe cea mai importantă scenă din țară a oamenilor talentați, indiferent de vârstă (cântăreți, dansatori, acrobați, actori, magicieni, instrumentiști, sculptori, pictori).

Persoanele interesate se pot adresa la CCIM – Valentin Balan sau contacta organizatorii în cel mai scurt timp la nr de telefon: +40 751 120 623, Victoria Gurin (persoană responsabilă).

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ȘI FOTOGRAFIE ,,CULORILE VERII”

Share

Culorile_VeriiCentrul de Cultură și Istorie Militară vă invită la vernisarea expoziției de pictură și fotografie cu genericul ,,Culorile Verii”. În cadrul expoziției sunt expuse lucrări în diferite tehnici cum ar fi: acuarelă, ulei pe pânză, guaș, aquaforte etc. și fotografie, a artiștilor plastici autohtoni: Gheorghe DIACONU, Valeriu JABINSCHI, Petru RAIU, Ion JABINSCHI, Iurie MATEI, Olga DIACONU, Oxana DIACINU-CATAN și Victor SACALIUC.    

Descoperă palitra verii într-un set de culori și clipe inedite! Vă așteptăm cu drag! 

Expoziția poate fi vizitată în perioada 01 – 31 iulie 2020, de luni până vineri, între orele 0800-1700   la adresa: Chișinău, Str.Tighina 47, Centrul de Cultură și Istorie Militară, Sala cu coloane.

Subcategories