CLIPE DE NEUITAT LA MUZEUL MILITAR

Share

Agenția pentru Știință și Memorie Militară Vă invită să participați la cea de-a XVII-a ediție a evenimentului internațional „Noaptea Muzeelor”.

Cu acest prilej, toți doritorii vor putea vizita Muzeul militar gratuit și vor avea parte de un spectacol cultural-artistic de excepție, cu intervenții teatrale, recitaluri de muzică, vor avea ocazia să admire expoziții tematice.

Programul va debuta cu un Cuvânt de salut al Ministrului apărării, urmat de un Ceremonial protocolar.

Totodată, în această seară vor evolua Buciumaşii și o retragere cu torțe, Ansamblul de vioriști, Ansamblul de muzică clasică a Liceului Muzical Republican Rahmaninov.

Oaspeții muzeului vor putea vizita Expoziţia permanentă și 5 expoziţii tematice temporare:

- Drapele şi stindarde istorice

- Cosmonautica (filatelie și cartofilie)

- Enigma (dedicată matematicienilor polonezi, Războiul II mondial)

- Armata Națională în imagini (expoziție foto, realizată de Dimitrie Vosmeric)

- Expoziție de pictură a maestrului Mihai Șerbu.

 

Programul nocturn va avea loc sâmbătă 22 mai, cu începutul la ora 17.00, la sediul Agenției pentru Știință și Memorie Militară, Chișinău, strada Tighina 47.

Chișinăul de altădată

Share

Expo_Chisinau_2020

Centrul de Cultură și Istorie Militară vă invită la vernisarea expoziției de fotografie și pictură dedicată Zilei municipiului Chișinău.

În cadrul expoziției ”Chișinăul de altădată” sunt expuse fotografii de epocă și pictură în diferite tehnici, reprezentând Capitala în diferite perioade ale istoriei sale.

Descoperă istoria municipiului Chișinău în cadrul Centrului de Cultură și Istorie Militară.

Vă așteptăm cu drag! 

 

Expoziția poate fi vizitată în perioada 14 – 31 octombrie 2020, între orele 0900-1800   la adresa: Chișinău, str.Tighina 47, Centrul de Cultură și Istorie Militară, Sala cu coloane. Intrarea liberă.

 

UNIFORME MILITARE CONTEMPORANE LA MUZEUL MILITAR

Share

Cu prilejul Zilei Armatei Naționale, Centrul de Cultură și Istorie Militară invită toți doritorii să viziteze Expoziția de uniforme militare din cadrul Muzeului miltar.
Vă așteptăm cu drag!

Expoziția poate fi vizitată în perioada 03 – 10 septembrie 2020, de luni până vineri, între orele 08.00-17.00 la adresa: Chișinău, Str.Tighina 47, Centrul de Cultură și Istorie Militară, Muzeul militar.

E TOAMNĂ IAR ÎN CALENDAR

Share

Expo_pictura_09.20

ROMANII AU TALENT

Share

ROMANII AU TALENTEchipa emisiunii "ROMÂNII AU TALENT" anunță începerea pregătirilor celui de-al 11-lea sezon al show-ului. Și își dorește să cunoască și să le ofere șansa de a apărea pe cea mai importantă scenă din țară a oamenilor talentați, indiferent de vârstă (cântăreți, dansatori, acrobați, actori, magicieni, instrumentiști, sculptori, pictori).

Persoanele interesate se pot adresa la CCIM – Valentin Balan sau contacta organizatorii în cel mai scurt timp la nr de telefon: +40 751 120 623, Victoria Gurin (persoană responsabilă).

Subcategories