SPECTACOL DE CARITATE PENTRU COPIII CU DIZABILITĂŢI

Share

La Centrul de Cultură şi Istorie Militară a avut loc un spectacol de caritate pentru susţinerea copiilor cu dizabilităţi, organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă, de către Pretura sectorului Centru, Direcţia Educaţie Tineret şi Sport sectorul Centru, Centrul de Cultură şi Istorie Militară şi Centrul de Creaţie „Floarea Soarelui”.

 

Ideea organizării acestui eveniment are ca scop sensibilizarea societăţii cu privire la problema copiilor cu dizabilităţi şi readucerea lor în mediul societăţii.

 

Spectacolul a fost excepţional prin faptul că pe scenă au evaluat însăşi copiii cu dizabilităţi. Vom menţiona participarea a şase instituţii din sectorul Centru.

 

Direcţia Învăţământ a venit cu daruri impunătoare pentru aceşti copii.

 

Prezent la spectacol Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa a menţionat că aceste acţiuni merită atenţia noastră permanentă, specificând că noi toţi trebuie să venim cu acest mesaj în societatea civilă. Din partea instituţiei militare dl. Vitalie Marinuţa a venit cu o contribuţie financiară şi cu dulciuri pentru micuţii care evaluat în scenă.

  

Conform statisticii în Republica Moldova copiii cu dizabilităţi reprezintă 2,1 % din numărul total al copiilor. 

 Spectacol de caritate pentru copii cu dizabilităţiSpectacol de caritate pentru copii cu dizabilităţiSpectacol de caritate pentru copii cu dizabilităţiSpectacol de caritate pentru copii cu dizabilităţiSpectacol de caritate pentru copii cu dizabilităţiSpectacol de caritate pentru copii cu dizabilităţiSpectacol de caritate pentru copii cu dizabilităţiSpectacol de caritate pentru copii cu dizabilităţiSpectacol de caritate pentru copii cu dizabilităţiSpectacol de caritate pentru copii cu dizabilităţiSpectacol de caritate pentru copii cu dizabilităţiSpectacol de caritate pentru copii cu dizabilităţiSpectacol de caritate pentru copii cu dizabilităţi